Ja. Du kan göra detta i början av ronden. Gör följande:

1. Klicka på plustecknet där du även väljer vilka som ska stå som deltagare på protokollet

2. Klicka på bjud in till projektet
3. Fyll i information om personen
4. Klicka på spara

OBS! Notera att när du bjuder in en person via mobilapplikationen, exempelvis en åtgärdsansvarig, så måste personen fortfarande acceptera sin inbjudan och därmed kommer du inte kunna tilldela denna person en avvikelse under aktuell rond. Även om personen accepterar direkt så har du redan startat ronden och appen kan därmed inte hämta den uppdaterade informationen.