Du som projektadministratör kan via webbplattformen arkivera ett projekt enligt följande:

  1. Klicka på detaljer i menyn till vänster.
  2. Klicka på arkivera projekt
  3. Klicka på ja.

OBS! Om du arkiverar ett projekt försvinner inte informationen. Du kan alltid avarkivera ett projekt igen om du vill få fram all information igen.

Did this answer your question?