1. Klicka på den gröna menyknappen upp till höger

2. Klicka på Begär input från andra

3. Välj de personer som du vill begära input av
4. Klicka på knappen Nästa steg

5. Skicka med ett meddelande, bifoga dokument och välj förfallodag
6. Klicka på den gröna knappen Skicka förfrågan

Mottagarna har nu fått e-post med information om att de måste svara på din input-begäran. Läs mer här för att se hur du får en översikt på den input du har begärt från andra.

TIPS! Du kan även begära input från andra genom att gå in på risköversikt och klicka på begär input i sidopanelen. Sedan följer du till samma steg som beskrivs ovan.