Börja med att öppna din arbetsmiljöplan, klicka sedan på menyn till vänster och klicka på arbetsmiljöorganisation.

1. Klicka på Lägg till företag för att välja företag och fyll i de uppgifter som krävs
  2. Klicka på spara

3. Välj Handläggare genom att klicka på Lägg till ny person under Handläggare och fyll i uppgifterna
4. Klicka på spara

5. Välj Reservhandläggare genom att klicka på Lägg till ny person under Reservhandläggare och fyll i uppgifterna
6. Klicka på Spara

Upprepa proceduren för samtliga roller i arbetsmiljöorganisationen.