Börja med att öppna din arbetsmiljöplan, sedan klickar du på menyn till vänster och väljer Risköversikt.

1. Klicka på det riskområde där du vill definiera åtgärder

2. Klicka på den gröna bocken bredvid valfri sektion under rubriken Definiera åtgärder för att aktivera sektionen

3. Klicka på Lägg till för att lägga till åtgärdsdefinitioner. Du kan även begära input från andra som du därefter kan kopiera och använda. Klicka här för att se hur du begär input från andra

4. Fyll i åtgärdsdefinitionen
5. Klicka på spara

6. Om du vill redigera en åtgärd klickar du på Redigera åtgärd (pennsymbolen) som dyker upp när du håller muspekaren ovanför den specifika åtgärden

7. Om du vill lägga till en helt ny sektion klickar du på Lägg till sektion längst ner på sidan