1. Klicka på ditt namn uppe till höger

2.Klicka på Admin inställningar

3. Välj företagets riskområden
4. Du lägger till nya riskområden genom att klicka på lägg till
5. Du kan även redigera här genom att dra muspekaren över den sektion du vill redigera

6. Du kan även lägga till sektioner på riskområdet genom att klicka på riskområdet

7. Här kan du lägga till flera sektioner
8. För att redigera en sektion klickar du på pennan som dyker upp när du lägger muspekaren ovanför det område du vill redigera. Du kan även radera sektionen genom att klicka på soptunnan istället