1. Klicka på incidenter i menyn till vänster i projektvyn
  2. Klicka på tillbudet som du vill hantera

3. Om du vill att du kan lägga till en åtgärd på tillbudet, välj ja eller nej
4. Välj om tillbudet är allvarlig eller ej allvarlig
5. Fyll i informationen under tillbudsdetaljer
6. Klicka på spara

7. Klicka på avsluta ärendet

OBS!
För att kunna avsluta ärendet så måste du fylla i uppgifterna under rubriken uppföljning samt att de eventuella åtgärder som skapats ha åtgärdats. Om du inte fyllt i uppgifterna under uppföljning kommer du inte se den gröna knappen Avsluta ärende.

Nu kan du anmäla allvarliga tillbud och olyckor till Arbetsmiljöverket via en direktlänk vi har lagt till längst ner på sidan som kopplar dig till anmälningsformuläret på deras hemsida.