OBS! Om det ligger en avvikelse på observationen så kommer ärendet automatiskt att avslutas när den är åtgärdad.

1. Klicka på observationer i menyn till vänster i projektvyn
  2. Klicka på den riskobservation som du vill hantera eller avsluta

3. Klicka på Nej om du inte vill lägga till en åtgärd för observationen
4. Klicka på avsluta ärendet. Personen som rapporterat observationen får automatiskt en notis när du klickar på knappen avluta ärendet

OBS! Du kan lägga till en kommentar till observationen (du kan även efter att ärendet är avslutat lägga till/redigera kommentaren)