Ja. Endast personer med behörighet projektadministratör eller inspektör kan återskapa en avvikelse. Gör på följande sätt:

1. Klicka på avvikelser att åtgärda

2. Klicka på ikonen för åtgärdade avvikelser uppe i hörnet för att se listan med samtliga åtgärdade avvikelser.

3. Välj om du vill återskapa en avvikelse som var åtrgärdad av dig, skapad av dig eller samtliga åtgärdade avvikelser i projektet.
4. Klicka på den avvikelse du vill återskapa

5. Klicka på den gröna cirkeln

6. Redigera förfallodag, risknivå eller åtgärdsansvarig samt skriv en kommentar med anledning till varför du valde att återskapa avvikelsen.
7. Klicka på spara.

OBS! Berörda parter får ett email med en notis om att avvikelsen har återskapats.