Alla nya användare som bjuds in till ett projekt behöver att administratören eller inspektören i projektet aktiverar notiserna i de inspektioner som de ska få protokoll ifrån. Via webbplattformen kan du enkelt bocka i de personer som du vill ska ta emot protokollen. Om en användare via mobilapplikationen markeras som deltagande i en rond kommer denna person att få ett email med ett protokoll från ronden, även om man tidigare har bockats av på webbplattformen att man inte ska få protokollet.

Via Webbplattformen:
Under projektets deltagare kan du som projektadministratör välja vilka som ska ta emot protokollet.

1.  Gå till deltagarvyn
  2. Tryck på kuvertet till höger om användaren du vill redigera notisregler för

Via Mobilapplikationen:
Direkt efter att du startat ronden kommer en lista upp där du väljer vilka som ska hamna på protokollet som deltagare i ronden samt ta emot protokollet från den aktuella ronden.

TIPS: Om det tillkommer personer under ronden finns alternativet att justera rondens deltagare och vem som ska ta emot protokoll, efter att ronden slutförts.