1. Klicka på incidenter i menyn till vänster i projektvyn
  2. Klicka på olyckan som du vill hantera

3. Om du vill kan du lägga till en åtgärd på olyckan, välj ja eller nej
4. Välj om olyckan är allvarlig eller ej allvarlig

5. Fyll i informationen under skadade personer per företag och olycksdetaljer
6. Klicka på spara

7. Klicka på avsluta ärendet

OBS! För att kunna avsluta ärendet så måste du fylla i uppgifterna under rubriken uppföljning samt att de eventuella åtgärder som skapats ha åtgärdats. Om du inte fyllt i uppgifterna under uppföljning kommer du inte se den gröna knappen Avsluta ärende.

Nu kan du anmäla allvarliga tillbud och olyckor till Arbetsmiljöverket via en direktlänk vi har lagt till längst ner på sidan som kopplar dig till anmälningsformuläret på deras hemsida.