Ja. Det går att söka på observationer och incidenter för att göra det enklare att hitta det du letar efter för stunden.

Sök:

1. Klicka på förstoringsglaset för att söka. Du kan söka på antingen kategori eller kommentar i observationen/incidenten.

Filtrera:

1. Klicka på visar filter nere i höger hörn för att filtrera.

2. Välj vilka parametrar du vill filtrera på. Det går att filtrera på projekt, typ av observation eller incident och status. Om du befinner dig i vyn Samtliga kan du även filtrera på rapporterad av.

3. Klicka på Använd filter för att applicera filtret. Du kommer nu tillbaka till listan med observationer/incidenter och kan se de observationer/incidenter som matchar din filtrering.

TIPS! Efter att du har filtrerat dina observationer eller incidenter kan du även använda sökfunktionen för att söka bland de filtrerade observationerna/incidenterna.