Du kan hantera inställningarna för BuildSafes mobilapplikation. Kamera, notiser, språk och om du vill autospara alla bilder som du tar i BuildSafe är exempel på vad du kan hantera.

IOS. För att hantera inställningarna klickar du på Inställningar i din mobiltelefon. Därefter scrollar du ner till BuildSafe-appen och klickar på den.

ANDROID. För att hantera inställningarna klickar du på Inställningar i din mobiltelefon. Därefter klickar du på program. Leta reda på BuildSafe-appen i listan och klicka på den.