I inställningarna för BuildSafes mobilapplikation kan du hantera kamera, notiser och autosparande av bilder som du tar i BuildSafe.

Du kan också ändra språk för mobilapplikationen (både iOS och Android visar det första språket som det stöder från dina språk- och regioninställningar).

iOS

För att hantera inställningarna klickar du på Inställningar i din mobiltelefon eller surfplatta. Därefter scrollar du ner till BuildSafe-appen och klickar på den för att hantera inställningarna.

ANDROID

För att hantera inställningarna klickar du på Inställningar i din mobiltelefon eller surfplatta. Därefter klickar du på program. Leta reda på BuildSafe-appen i listan och klicka på den för att hantera inställningar.